Erik Byrkjeland er montør i Salhus Garasjeporter: – De varierte dagene er det som gir meg mest

Etter ett år som montør for Salhus Garasjeporter, er Erik Byrkjeland klar på hva som gjør at han stortrives i jobben.

Han er fra Bergen, bosatt i Haugesund – og jobber altså på Avaldsnes for Salhus Garasjeporter.

– Jeg trives veldig godt, resonnerer han.

Ingen dager er like

Han har bakgrunn som leder for kundemottak i Vest – Auto caravansenter og mekaniker for Haugaland Caravan. Mars 2023 ble han ansatt i Salhus Garasjeporter som montør, og jobben består i oppdrag for både private og bedrifter. I alle størrelsesordener.

– Oppdragene er varierte, og vi beveger oss i hele regionen. Det er også noe av det jeg liker best med denne jobben, ingen dager er like og en er sjelden på samme plass lenge, sier Erik.

Byrkjeland er én i et team på fem som jobber i Salhus Garasjeporter. Den lokale bedriften har drevet siden 1987, og leverer garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet.

– Det er godt miljø og jeg har veldig kjekke kollegaer, kommenterer Erik.

 

Erfaring og kunnskap

I tillegg til å dra ut til kunder, server Salhus Garasjeporter kunder med det som trengs av deler gjennom nettbutikken sin. De bistår også med gode råd.

– En garasjeport er en viktig investering og det gjelder å gjøre det riktige valget for deg. Denne prosessen hjelper vi gledelig med. Her får en erfaringen og kunnskapen som trengs for å kunne lande på den riktige, tekniske løsningen, sier daglig leder Kjersti Jakobsen, og presiserer at de rådene Salhus Garasporter kommer med, er basert på kundens behov og ønsker.

– Slik kan du være trygg på at du får den beste løsningen i forhold til budsjett, bruksområde og vedlikehold.

Et annet viktig element er utseendet på garasjeporten. I dag får en de i utallige ulike varianter, og folk er opptatt av at den skal passe inn.

Porten skal gjerne reflektere din personlige stil – samtidig som den kler huset og nærområdet. Vi hjelper deg å se helheten for et resultat både du og naboen blir fornøyd med, kommenterer Kjersti.

 

Stor forskjell

Så er det montørene, som Erik, som drar ut for å sette avgjørelsen en har landet på – ut i live. I noen tilfeller er det snakk om enkel service for å rett å slett få en gammel port til å fungere som den skal. I andre tilfeller er det snakk om en ny port som skaper et helt nytt og annerledes inntrykk.

– Og da ser en med en gang resultatet. Det kan ha mye å si å skifte ut garasjeporten, om det er snakk om på en privat bolig eller et næringsbygg. Det er også noe av gleden med denne jobben, avslutter Erik Byrkjeland.

 

 

Kontakt oss idag for en uforpliktende prat

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.