Full nett-trafikk for Salhus Garasjeporter: – Det går over all forventing

Mens mange andre i markedet opplever trå tider om dagen, opplever Salhus Garasjeporter stor trafikk i nettbutikken sin. – Vi pakker og leverer deler som trengs hver eneste dag, sier daglig leder Kjersti Jakobsen.

– Vi har hatt det spinntravelt etter sommerferien, og det bare fortsetter. Det er utrolig kjekt at kunder kontakter oss og bestiller deler fra nettbutikken vår, hver eneste dag, sier Jakobsen blidt.
Med nedgangstidene og leveringsutfordringene som er gjeldende om dagen, er det ingen selvfølge å oppleve full trafikk av kunder på nettet.
– Det går egentlig over all forventing. Rett og slett utrolig kjekt, smiler Kjersti.

Kunden i fokus
Salhus Garasjeporter-sjefen får god hjelp av datteren Nora. Hun sjekker bestillinger, pakker og gjør klart for sending. Også hun trives i travle tider.
– Det er nok å gjøre for tiden, og det synes hun selvsagt er veldig kjekt
Trinser, fjærer, vaiere, lister, fjernkontroller, voks osv… det er mange ulike deler en trenger for å vedlikeholde en garasjeport. Fordelen til Salhus Garasjeporter er at de kan levere det som trengs raskt, og trenger en hjelp så sender de en av sine, dyktige, lokale fagfolk. Fornøyde kunder står i høysetet hos leverandøren med sete på Avaldsnes.
– Vi er opptatt av å kunne hjelpe folk når de trenger det, levere kvalitet og forutsigbarhet, sier Kjersti.
At de leverer norskproduserte varer gjør at de ikke er like rammet av leveringsutfordringer som mange andre.
– Det er positivt av mange årsaker å gå for norskprodusert, og i disse tider ser vi nok ytterligere ekstra gevinst av det, nikker Kjersti Jakobsen.

 

Både på nett og fysisk
Salhus Garasjeporter har levert garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet siden 1987. De kan altså skilte med norskproduserte varer og er svært opptatt av kvalitet.
– Før var det kun prisen som betydde noe. Nå er folk også opptatt av bærekraft – og de synes det er veldig positivt at vi leverer noe som er norskprodusert. Og når en velger noe av god kvalitet, er en også opptatt av å ta vare på det. Der slår delelageret og servicen vår inn, forteller Kjersti Jakobsen.
Salhus Garasjeporter server kunder både via den travle nettbutikken sin – og fysisk fra lokalene på Avaldsnes.
– Vi selger både deler – som nevnt, porter, dører og motorer på nett. Men mange foretrekker også fortsatt å handle av oss direkte. Begge deler er naturligvis viktig for oss, avslutter Kjersti Jakobsen blidt.

 

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.