[vc_row bg_image=”16087″ parallax_bg=”true” top_padding=”150″ bottom_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][minti_headline size=”fontsize-xl”]Vi leverer alle typer porter til industribygg
Ta kontakt med oss for befaring og et uforpliktende tilbud![/minti_headline][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”60″ bottom_padding=”60″][vc_column animation=”fade-in-from-left” width=”1/2″ delay=”400″][minti_imageslider ids=”15682,15683,15684″][/vc_column][vc_column animation=”fade-in-from-right” width=”1/2″ delay=”400″][vc_column_text]Vi leverer industriporter fra Ryterna i alle størrelser og farger. Portene kan leveres med vinduer og dør i porten. Vi leverer og monterer porten. Om et par år tar vi gjerne også servicen.

En stålport har ofte speilfyllinger, men kan også leveres med ribmønster eller helt slett. En kan også sette forskjellige vindusmodeller i portene.

Alle våre stålporter er isolerte, men det er viktig å sørge for at garasjen har god ventilasjon for å unngå kondensproblemer. Det kan være lurt å sette ventiler i porten.

Portene kan fås i flere prisklasser. Vi leverer rimelige porter så vel som eksklusive. Spør oss gjerne om råd.

Leveringstid 2 – 4 uker

Last ned vår brosjyre her![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.