Leverer porter og service til næringslivet

 

Salhus Garasjeporter satser stort på industriporter. Med god kompetanse og døgnåpent servicetilbud, har de travle dager med å serve næringskunder i regionen.

– Da starter vi demonteringen.

I strålende solskinn er Gunnar Hellesen og Curt Herman Lid fra Salhus Garasjeporter i gang med å skifte ut en port for Aktio (tidligere Haugaland Industri) i Haugesund.

Det er tydelig at den gamle porten har sett sine bedre dager. Den nye kommer til å se ganske lik ut. Den skal tjene samme formålet. Men ny og flunkende blir den.

– De bygges opp i moduler, sier Hellesen og peker på stabelen som ligger klar for å settes opp.

 

 

Lang erfaring

Gunnar Hellesen, ble ansatt i Salhus Garasjeporter høsten 2020. Han har lang erfaring med industriporter og har i mange år vært forhandler av danskproduserte Lindab, som han også har tatt med seg til Salhus Garasjeporter.

– En jobb som dette tar en dag, forteller han, mens ett og ett element blir montert ned.

Ved slutten av arbeidsdagen, kan Aktio glede seg over en helt ny og pålitelig port.

Ulike oppdrag  

Salhus Garasjeporter holder til på Avaldsnes, der de er fem ansatte, som sørger for alt fra små til store industriporter.

– Vi har mange ulike oppdrag, og vi leverer i hele regionen, forteller daglig leder og eier Kjersti Jakobsen.

Én ting er selve porten, delene som må skiftes ut etter hvert, står også Salhus Garasjeporter for. Service og vedlikehold står i høysetet hos den tradisjonsrike bedriften.

– Det er viktig for oss å yte god service, og en port kan vare i mange, mange år, om den blir tatt godt vare på. Der bistår vi, nikker Jakobsen.

 

Fokus på service

God service ytes ikke bare innen normalarbeidsdagen, hos Salhus Garasjeporter. Her snakker vi døgnåpent servicetilbud for næringskunder.

– De er jo ofte mange som benytter seg av samme port, og en har gjerne viktige ærend innenfor porten. Da er det viktig at hjelpen er i nærheten om det skulle skje noe, sier Kjersti.

Er det slik, at en i likhet med Aktio, som vi er hos denne dagen, ikke lengre er tjent med å fikse på den gamle – men trenger en ny port, så kan en overlate hele jobben og ansvaret til Salhus Garasjeporter.

– Absolutt. Det er bare å kontakte oss, så kan vi komme og ta mål, på den måten er det vi som påtar oss hele ansvaret. Og uansett ønske eller behov, så tilpasser vi, avslutter daglig leder Jakobsen blidt.

 

 

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.