Salhus Garasjeporter klar for Boligmessa: – Vi gleder oss!

Hele 69 utstillere er klare for årets «Boligmesse» i Storhall Karmøy. Salhus Garasjeporter er en av dem. – Vi gleder oss, og er klare for å ta imot kunder og interesserte, sier daglig leder Kjersti Jakobsen.

Salhus Garasjeporter blir å treffe på stand sammen med produsenten deres, Lonevåg Beslagfabrikk.
– Dette gleder vi oss til. Boligmessa er en god anledning til å treffe både gamle og nye kunder. En dag for både inspirasjon, råd og gode kjøp, smiler Kjersti.

Viktig møteplass
10.-12. november er helga å hake av i kalenderen. Da blir altså den populære boligmessa arrangert på Haugalandet, nærmere bestemt i Storhall Karmøy på Vea.
Boligmessa er et nasjonalt arrangement, som finner sted ulike plasser i landet. Den første messa gikk av stabelen i 1997, og i dag blir det arrangert omlag 20 boligmesser i ulike kommuner i landet hvert år. Hensikten er at folk som planlegger å pusse opp, bygge nytt, totalrenovere, eller har planer for hus, hytte eller hage, skal kunne finne inspirasjon og gode kjøp – under ett og samme tak. En kan også få med seg foredrag, gode råd og selvsagt gode tilbud.
– Vi ser at det er viktig å være tilstede der folk i den riktige målgruppa er. Så er det selvsagt veldig kjekt at det skjer så store arrangement i vårt nærområde, sier Kjersti Jakobsen.

 

Gode tider
Salhus Garasjeporter har levert garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet siden 1987. De opplever travle dager med godt kundebesøk i både nettbutikken sin og i lokalene på Avaldsnes.
– Det går mye i deler i nettbutikken, i tillegg er det en del som fortsatt foretrekker å handle av oss direkte. Det gjelder særlig ved kjøp av porter, forteller daglig leder Kjersti Jakobsen.
Noe av det som gjør at Salhus Garasjeporter opplever gode tider om dagen, er at de kan levere det meste av deler – innen kort tid. Mye takket være de norskproduserte produktene.
– Det merker vi godt. Det blir ekstra kjekt å stå på stand sammen med produsenten vår Lonevåg Beslagfabrikk. Folk er mer opptatt av bærekraft og kvalitet for tiden, og de setter også dermed pris på norskproduserte varer. Det blir fint å møte folk ansikt til ansikt, svare på spørsmål de måtte ha, gi råd, vise frem produktene våre og gjøre noen gode handler og avtaler, sier Kjersti.
Gleder seg
Boligmessa pleier å bli godt besøkt, og har med årene, etablert seg som et familiearrangement. Kjersti Jakobsen og gjengen på Salhus Garasjeporter håper på «fullt hus» i Storhall Karmøy 10.-12. november, og lover gode tilbud fra standen deres.
– Velkommen, vi håper å se mange. Dette blir noen fine dager, med både masse inspirasjon og gode kjøp. Vi gleder oss veldig, avslutter Salhus Garasjeporter-sjefen blidt.

Hent fribillett her:

Billetter

 

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.