Salhus Garasjeporter tar samfunnsoppdraget på alvor: – Det er viktig for oss å kunne gi tilbake

Salhus Garasjeporter gir alt de kan tilbake til samfunnet. – Det er viktig å støtte opp om det som skjer i nærområdet, mener daglig leder Kjersti Jakobsen.

– Tenk hvor mye som er tuftet på frivillighet. Det er så mange imponerende mennesker som bruker av fritiden sin for at vi skal ha tilbud og aktiviteter –for både unge og eldre. Uten disse, og uten støtte fra de som kan bidra, hadde ingenting gått rundt, sier Jakobsen.

Garasjeporter

Vinnende kombinasjon
Kjersti har selv et styreverv i Avaldsnes IL, og ser hvor mye det betyr at lokale bedrifter er med og støtter.
– Helt klart. Det er kombinasjonen av frivillige, ansatte og støtte fra bedrifter som skaper suksess, nikker hun.

Salhus Garasjeporter støtter smått og stort, og kjenner på et klart ansvar – når de først har muligheten.
– Det er viktig for oss å bidra og vi føler oss heldige som har muligheten. Vi prøver å støtte alt vi kan som er lokalt og skjer i «bygda». Det er fint når bedriftene kjenner på et ansvar for å støtte opp om det som skjer rundt dem, sier daglig leder Jakobsen.

Viktig på alle måter
Salhus Garasjeporter er synlige i nærområdet. Noe de også får kommentarer på.
– Ja, folk legger helt klart merke til at vi er synlige – og det synes vi selvsagt er flott, smiler Kjersti.
Hun presiserer hvor viktig det er at en holder liv i lokale tilbud. En del eldre er alene og møteplassene blir deres sosiale arena. Når det kommer til ungdommen, er det klart at de varierte og aktive tilbudene må være der, om en skal unngå for mye stillesitting, isolering, ensomhet og risikable miljøer.
– Alle unge trenger og fortjener et godt fritidstilbud, og det skal være noe for alle. Det er rett og slett godt for både den fysiske og den psykiske helsa deres. Og som sagt, skal klubber, lag- og foreninger gå rundt, så trengs det både frivillige og støttende bedrifter, avslutter Kjersti Jakobsen, daglig leder i Salhus Garasjeporter.

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.