Slik får du garasjeporten din til å vare

Tar du vare på garasjeporten din så kan den vare i mange, mange år. Salhus Garasjeporter sørger for at porten din får nettopp den kjærligheten den trenger for et langt og lykkelig liv.  

Har vi en garasjeport som fungerer til sitt formål, så tenker vi sjelden over at den skal tas vare på. Men slik er det altså. En port kan vare i over 25 år – om den bare får litt kjærlighet.

Hos Salhus Garasjeporter får en både tak i alle deler som må byttes ut, og dyktige fagfolk som kan komme og montere, samt utføre service på garasjeporten din.

– Dette er naturligvis ikke det folk bruker mest tid på i en travel hverdag. Derfor foretrekker folk ofte også at vi kommer for å sjekke hva som trengs, vedlikeholder og utfører service. Men det må altså til, om garasjeporten skal vare,sier daglig leder i Salhus Garasjeporter Kjersti Jakobsen.

   

Har det meste

Det mye som inngår i vedlikehold av en garasjeport; rengjøring, forsegling for å unngå fukt (tetningslister), justering av sensorer på elektriske porter, smøring, og bytting av utslitte deler.

Og når der kommer til deler og utstyr for å vedlikeholde porten, så er det mange av dem også; trinser, fjærer, vaiere, lister, fjernkontroller, voks osv…

Besøker en nettsidene til Salhus Garasjeporter, så ser en at den lokale bedriften som holder til i Bøvågen på Avaldsnes, har et stort utvalg reservedeler. Rett og slett det som skal til.

– Og her oppbevarer vi alle delene, sier montør og lakkerer Tommy Dahle, og viser oss lageret til Salhus Garasjeporter.

En kan altså selv finne det en trenger av reservedeler til garasjeporten på salhusgarasjeporter.no og bestille der. Er en usikker på hva en trenger så er det bare å ta kontakt med Kjersti og gjengen for hjelp. Og som nevnt, så trenger en ikke ta seg av noe av jobben selv.

– Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg, uansett behov, nikker sjefen blidt.

Kvalitet og bærekraft

Salhus Garasjeporter har levert garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet siden 1987. Det store utvalget «in house» gjør at de kan levere det som trengs raskt, og trenger en hjelp så sender de en av sine, dyktige, lokale fagfolk. Fornøyde kunder står i høysetet hos Karmøy-bedriften.

– Vi er opptatt av å kunne hjelpe folk når de trenger det, levere kvalitet og forutsigbarhet, sier Kjersti.

At de leverer norskproduserte varer gjør at de ikke er like rammet av leveringsutfordringer som mange andre.

– Det er positivt av mange årsaker å gå for norskprodusert, og i disse tider ser vi nok ytterligere ekstra gevinst av det, nikker Kjersti Jakobsen, og legger til at kortreisen i høyeste grad også er i bærekraftens ånd.

– Ja, de som velger kvalitet ser også viktigheten av å ta vare på det de har. Det er bærekraft det, avslutter Kjersti Jakobsen.  

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Tommy Dahle

Montør

Tommy er montør og lakkerer, og startet hos oss i 2002.

Telefon: 932 16 448
Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.