– Alt fiks ferdig på 14 dager!

På bare to uker fikk Svein Tordal hjelp fra Salhus Garasjeporter med å bestille ny vedlikeholdsfri garasjeport, rive den gamle treporten, montere ny stålport – og beholde den flotte grønnfargen han hadde fra før.

 

Svein Tordal kjøpte i 2019 en koselig enebolig fra 2001 på Hasseløy i Haugesund. Den gamle treporten til garasjen hadde da vært utsatt for mye vær og vind, og var begynt å sprekke opp.

– Da høsten kom i fjor, innså jeg at det var på tide å få ny port, og googlet meg frem til Salhus Garasjeporter. Jeg hadde hørt om dem fra før, i tillegg til at de er lokale.

– Jeg innså at treporter ikke lenger var et alternativ, og gikk derfor for en Kassett stålport. Jeg kunne få noenlunde samme speilmønster som jeg hadde fra før, og kunne også oppgi fargekode, sånn at den ble mest mulig lik de grønne ytterdørene vi har.

Tordal er glad for at han slipper å skrape og male den nye porten.

– Det er sikkert lurt å smøre vaiertrinser og fjærer med jevne mellomrom, men fronten vil nok holde lenge med litt lett spyling og vask, smiler han.

     

Torvik ble også positivt overrasket over hvor raskt alt gikk fra han bestemte seg.

– Fra jeg bestilte porten tok det ikke mer enn 14 dager før jeg hadde montør på plass, og han satte porten opp på en kort formiddagsstund. Ikke trengte han hjelp heller. Og nesten best av alt, var at han demonterte den gamle porten. Det var utrolig deilig å slippe å styre med det selv. Jeg er superfornøyd med rask og god service fra Salhus Garasjeporter, sier Tordal.

Stålporten omtales ofte som vedlikeholdsfri, men dersom du bor i et område med fuktig og salt luft, bør stålporten likevel vaskes og bones tre til fire ganger i året. En velholdt port lever lengre.

 

Kjersti Jakobsen

Daglig leder

Kjersti er daglig leder i Salhus Garasjeporter og har vært med på laget siden 2002.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.