Aktuelt

Garasjeporter service

Fem gode grunner til å velge Salhus Garasjeporter

Hva er fordelene med å velge en lokal aktør? Hva får en om en handler hos Salhus Garasjeporter? Her er fem gode grunner til velge – nettopp Salhus Garasjeporter…

For 36 år siden startet Harald Matland opp Salhus Garasjeporter. Da hadde han travle dager med å produsere treporter og sende dem rundt om i landet. For drøye 20 år siden, kom datter Kjersti hjem etter revisjonsstudier for å hjelpe til i bedriften. Hun tok etter hvert over, og i dag leder hun en liten gjeng ansatte fra lokalene på Avaldsnes.

– Det er travle tider og vi koser oss på jobb, sier Kjersti Jakobsen.

LES MER >

SALHUS GARASJEPORTER TAR SAMFUNNSOPPDRAGET PÅ ALVOR: – DET ER VIKTIG FOR OSS Å KUNNE GI TILBAKE

Salhus Garasjeporter gir alt de kan tilbake til samfunnet. – Det er viktig å støtte opp om det som skjer i nærområdet, mener daglig leder Kjersti Jakobsen.

– Tenk hvor mye som er tuftet på frivillighet. Det er så mange imponerende mennesker som bruker av fritiden sin for at vi skal ha tilbud og aktiviteter –for både unge og eldre. Uten disse, og uten støtte fra de som kan bidra, hadde ingenting gått rundt, sier Jakobsen.

LES MER >

ALT FIKS FERDIG PÅ 14 DAGER!

På bare to uker fikk Svein Tordal hjelp fra Salhus Garasjeporter med å bestille ny vedlikeholdsfri garasjeport, rive den gamle treporten, montere ny stålport – og beholde den flotte grønnfargen han hadde fra før.

Svein Tordal kjøpte i 2019 en koselig enebolig fra 2001 på Hasseløy i Haugesund. Den gamle treporten til garasjen hadde da vært utsatt for mye vær og vind, og var begynt å sprekke opp.

– Da høsten kom i fjor, innså jeg at det var på tide å få ny port, og googlet meg frem til Salhus Garasjeporter. Jeg hadde hørt om dem fra før, i tillegg til at de er lokale.

LES MER >

Garasjeporter service

SKULLE BARE HJELPE PAPPA - NÅ HAR KJERSTI DREVET SALHUS GARASJEPORTER I 20 ÅR

Hun startet som vaskedame – i dag er Kjersti Jakobsen andre generasjons leder og eier av Salhus Garasjeporter på Avaldsnes. – Jeg storkoser meg på jobb.

Pappa, Harald Matland hadde det travelt da Kjersti vokste opp. For 36 år siden starta han opp Salhus Garasjeporter, produserte treporter og sendte dem rundt om i landet. Kjersti hjalp til og tjente lommepengene sine som vaskehjelp. At hun en dag skulle ende opp med ledervervet i bedriften hadde hun aldri trodd.

LES MER >

Leverer porter og service til næringslivet

Salhus Garasjeporter satser stort på industriporter. Med god kompetanse og døgnåpent servicetilbud, har de travle dager med å serve næringskunder i regionen.

– Da starter vi demonteringen.

I strålende solskinn er Gunnar Hellesen og Curt Herman Lid fra Salhus Garasjeporter i gang med å skifte ut en port for Aktio (tidligere Haugaland Industri) i Haugesund.

Det er tydelig at den gamle porten har sett sine bedre dager. Den nye kommer til å se ganske lik ut. Den skal tjene samme formålet. Men ny og flunkende blir den.

– De bygges opp i moduler, sier Hellesen og peker på stabelen som ligger klar for å settes opp.

LES MER >

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.