Aktuelt

Erik Byrkjeland er montør i Salhus Garasjeporter: – De varierte dagene er det som gir meg mest

Etter ett år som montør for Salhus Garasjeporter, er Erik Byrkjeland klar på hva som gjør at han stortrives i jobben.

Han er fra Bergen, bosatt i Haugesund – og jobber altså på Avaldsnes for Salhus Garasjeporter.

– Jeg trives veldig godt, resonnerer han.

Ingen dager er like

Han har bakgrunn som leder for kundemottak i Vest – Auto caravansenter og mekaniker for Haugaland Caravan. Mars 2023 ble han ansatt i Salhus Garasjeporter som montør, og jobben består i oppdrag for både private og bedrifter. I alle størrelsesordener.

– Oppdragene er varierte, og vi beveger oss i hele regionen. Det er også noe av det jeg liker best med denne jobben, ingen dager er like og en er sjelden på samme plass lenge, sier Erik.

Byrkjeland er én i et team på fem som jobber i Salhus Garasjeporter. Den lokale bedriften har drevet siden 1987, og leverer garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet.

– Det er godt miljø og jeg har veldig kjekke kollegaer, kommenterer Erik.

LES MER >

 

God jul, og takk for tilliten!

Salhus Garasjeporter går mot slutten av et godt år, med vekst og spennende kundeoppdrag. – Vi takker alle våre gode kunder for tilliten, sier daglig leder og eier Kjersti Jakobsen.

Mens de andre steder i landet merker nedgang, melder flere bedrifter på Haugalandet om det motsatte. Salhus Garasjeporter er blant dem.

– Vi er stolte over å si at vi har hatt økning og legger bak oss et fint år. Vi er en god gjeng her med flinke ansatte, og i tillegg må vi takke alle de fine kundene våre som viser oss tillit, sier Jakobsen.

 

LES MER >

 

Slik får du garasjeporten din til å vare

Tar du vare på garasjeporten din så kan den vare i mange, mange år. Salhus Garasjeporter sørger for at porten din får nettopp den kjærligheten den trenger for et langt og lykkelig liv. 

Har vi en garasjeport som fungerer til sitt formål, så tenker vi sjelden over at den skal tas vare på. Men slik er det altså. En port kan vare i over 25 år – om den bare får litt kjærlighet.

Hos Salhus Garasjeporter får en både tak i alle deler som må byttes ut, og dyktige fagfolk som kan komme og montere, samt utføre service på garasjeporten din.

 

LES MER >

 

Endte opp med å bli i Salhus Garasjeporter: – Har aldri angret!

Da Tommy Dahle kom hjem fra militæret med teknisk tegning-utdannelse i bagasjen, endte han opp med å jobbe med noe helt annet. I 2002 hadde han sin første arbeidsdag hos Salhus Garasjeporter – og siden har han blitt.

– Jeg trivdes rett og slett så godt at jeg ble værende, forteller Tommy, som er ansatt som montør og lakkerer.

LES MER >

 

Salhus Garasjeporter klar for Boligmessa: – Vi gleder oss!

Hele 69 utstillere er klare for årets «Boligmesse» i Storhall Karmøy. Salhus Garasjeporter er en av dem. – Vi gleder oss, og er klare for å ta imot kunder og interesserte, sier daglig leder Kjersti Jakobsen.

Salhus Garasjeporter blir å treffe på stand sammen med produsenten deres, Lonevåg Beslagfabrikk.

– Dette gleder vi oss til. Boligmessa er en god anledning til å treffe både gamle og nye kunder. En dag for både inspirasjon, råd og gode kjøp, smiler Kjersti.

LES MER >

 

Full nett-trafikk for Salhus Garasjeporter: – Det går over all forventing

Mens mange andre i markedet opplever trå tider om dagen, opplever Salhus Garasjeporter stor trafikk i nettbutikken sin. – Vi pakker og leverer deler som trengs hver eneste dag, sier daglig leder Kjersti Jakobsen.

– Vi har hatt det spinntravelt etter sommerferien, og det bare fortsetter. Det er utrolig kjekt at kunder kontakter oss og bestiller deler fra nettbutikken vår, hver eneste dag, sier Jakobsen blidt.
Med nedgangstidene og leveringsutfordringene som er gjeldende om dagen, er det ingen selvfølge å oppleve full trafikk av kunder på nettet.
– Det går egentlig over all forventing. Rett og slett utrolig kjekt, smiler Kjersti.

LES MER >

Garasjeporter service

Fem gode grunner til å velge Salhus Garasjeporter

Hva er fordelene med å velge en lokal aktør? Hva får en om en handler hos Salhus Garasjeporter? Her er fem gode grunner til velge – nettopp Salhus Garasjeporter…

For 36 år siden startet Harald Matland opp Salhus Garasjeporter. Da hadde han travle dager med å produsere treporter og sende dem rundt om i landet. For drøye 20 år siden, kom datter Kjersti hjem etter revisjonsstudier for å hjelpe til i bedriften. Hun tok etter hvert over, og i dag leder hun en liten gjeng ansatte fra lokalene på Avaldsnes.

– Det er travle tider og vi koser oss på jobb, sier Kjersti Jakobsen.

LES MER >

SALHUS GARASJEPORTER TAR SAMFUNNSOPPDRAGET PÅ ALVOR: – DET ER VIKTIG FOR OSS Å KUNNE GI TILBAKE

Salhus Garasjeporter gir alt de kan tilbake til samfunnet. – Det er viktig å støtte opp om det som skjer i nærområdet, mener daglig leder Kjersti Jakobsen.

– Tenk hvor mye som er tuftet på frivillighet. Det er så mange imponerende mennesker som bruker av fritiden sin for at vi skal ha tilbud og aktiviteter –for både unge og eldre. Uten disse, og uten støtte fra de som kan bidra, hadde ingenting gått rundt, sier Jakobsen.

LES MER >

ALT FIKS FERDIG PÅ 14 DAGER!

På bare to uker fikk Svein Tordal hjelp fra Salhus Garasjeporter med å bestille ny vedlikeholdsfri garasjeport, rive den gamle treporten, montere ny stålport – og beholde den flotte grønnfargen han hadde fra før.

Svein Tordal kjøpte i 2019 en koselig enebolig fra 2001 på Hasseløy i Haugesund. Den gamle treporten til garasjen hadde da vært utsatt for mye vær og vind, og var begynt å sprekke opp.

– Da høsten kom i fjor, innså jeg at det var på tide å få ny port, og googlet meg frem til Salhus Garasjeporter. Jeg hadde hørt om dem fra før, i tillegg til at de er lokale.

LES MER >

Garasjeporter service

SKULLE BARE HJELPE PAPPA - NÅ HAR KJERSTI DREVET SALHUS GARASJEPORTER I 20 ÅR

Hun startet som vaskedame – i dag er Kjersti Jakobsen andre generasjons leder og eier av Salhus Garasjeporter på Avaldsnes. – Jeg storkoser meg på jobb.

Pappa, Harald Matland hadde det travelt da Kjersti vokste opp. For 36 år siden starta han opp Salhus Garasjeporter, produserte treporter og sendte dem rundt om i landet. Kjersti hjalp til og tjente lommepengene sine som vaskehjelp. At hun en dag skulle ende opp med ledervervet i bedriften hadde hun aldri trodd.

LES MER >

Leverer porter og service til næringslivet

Salhus Garasjeporter satser stort på industriporter. Med god kompetanse og døgnåpent servicetilbud, har de travle dager med å serve næringskunder i regionen.

– Da starter vi demonteringen.

I strålende solskinn er Gunnar Hellesen og Curt Herman Lid fra Salhus Garasjeporter i gang med å skifte ut en port for Aktio (tidligere Haugaland Industri) i Haugesund.

Det er tydelig at den gamle porten har sett sine bedre dager. Den nye kommer til å se ganske lik ut. Den skal tjene samme formålet. Men ny og flunkende blir den.

– De bygges opp i moduler, sier Hellesen og peker på stabelen som ligger klar for å settes opp.

LES MER >

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.