Jonas (32) er Salhus Garasjeporters nye tilskudd: – Jeg så med en gang at dette er noe for meg!

Jonas Sæterdalen er opprinnelig tømrer, liker å skru på bil – og stortrives i sin nye tilværelse, som montør for Salhus Garasjeporter. – Både oppgavene og kollegaene er supre, sier han.

Han startet karrieren som tømrer, men måtte finne noe mindre belastende å jobbe med etter en ryggskade. Da endte Jonas med å jobbe med hobbyen sin – bil.

– Jeg har vasket biler i noen år, men savnet å jobbe mer fysisk, og mer relatert til det som var utgangspunktet mitt, forteller Jonas.

Etter en vellykket operasjon, var 32-åringen klar for nye utfordringer på arbeidsfronten. Og beleilig nok dukket det opp en fristende stillingsannonse fra Salhus Garasjeporter akkurat da.

– Jeg så med en gang at dette ville være noe for meg. Jeg får både brukt en del av det jeg kan som tømrer, og jeg slipper de aller mest fysiske løftene, smiler Jonas.

Variert jobb

Det endte med søknad, intervju og fast stilling som garasjeport-montør. Etter tre måneder i jobben, stortrives Jonas.

– Både oppgavene og folkene er supre. Jeg drar ut på enkle jobber selv, og blir med de mer erfarne på de større jobbene. Det er fint å få være med på mer kompliserte oppdrag også, jeg liker å lære, forteller han.

Salhus Garasjeporter har levert garasjeportløsninger til fornøyde kunder i hele landet siden 1987. De kan skilte med norskproduserte varer og selger både fra nettbutikk og fysiske lokaler på Avaldsnes. Monteringsjobbene strekker seg i tråd med kundeskaren – fra korte til lange avstander.

– Det er bare kjekt med oppdrag ulike steder. Variasjon i hverdagen, er noe jeg absolutt setter pris på, sier Jonas.

Liker å skru

Nyervervelsen til Salhus Garasjeporter er fra Sveio – og bor i Sveio. Han har travle dager med to barn, og dyrker bil-bobbyen sin så ofte han kan.

– Jeg har blant annet bygget min egen Boble. Bil er noe som alltid har interessert meg. Søstera mi og jeg var tidlig med pappa og skrudde på både sykler og bil, forteller Jonas.

Når en er praktisk anlagt og trives med å skru og montere, er det jammen ikke rart at Salhus Garasjeporter og Jonas Sæterdalen ble en god match.

– Jeg er storfornøyd. Veldig glad jeg fikk jobben. Til og med kjøreturen til og fra jobb er fin. Jeg kjører jo i motsatt retning av trafikken, avslutter 32-åringen med et smil.

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.