Endte opp med å bli i Salhus Garasjeporter: – Har aldri angret!

Da Tommy Dahle kom hjem fra militæret med teknisk tegning-utdannelse i bagasjen, endte han opp med å jobbe med noe helt annet. I 2002 hadde han sin første arbeidsdag hos Salhus Garasjeporter – og siden har han blitt. 

– Jeg trivdes rett og slett så godt at jeg ble værende, forteller Tommy, som er ansatt som montør og lakkerer.

En annen tid

Tommy er fra Avaldnes og vendte altså som ung mann hjem fra nasjonal tjeneste, med helt andre fremtidsutsikter enn garasjeportmontering.

– Jeg har aldri brukt utdannelsen min i det hele tatt. Men det ble heller aldri noe savn, fordi jeg fant noe annet som jeg trives med, nikker han.

Jobbene hang ikke på trær på begynnelsen av 2000-tallet, men Tommy var heldig og fikk jobb hos Harald Matland, som på den tiden eide og drev Salhus Garasjeporter.

– Da lagde vi treporter som vi sendte rundt om i landet, forteller Tommy.

Sterkt prissatt

I dag er det Kjersti Jakobsen, dattera til Harald som er eier og daglig leder på Salhus Garasjeporter. Sjefen er full av lovord når hun snakker om Tommy og de andre ansatte i den lokale familiebedriften.

– Vi er opptatt av kvalitet og kompetanse, og det er det naturligvis veldig kjekt når flinke folk blir værende hos oss i mange, mange år. Tommy var her allerede da jeg vendte hjem og overtok. Han er veldig dyktig i jobben sin og leverer kvalitet, sier Kjersti.

Travle og givende dager

Salhus Garasjeporter, som ligger i Bøvågen på Avaldsnes går godt om dagen. Og Tommy trives med å ha det travelt.

– Vi har absolutt nok å gjøre, og det er selvsagt veldig kjekt. Jeg jobber for det meste på private boliger, men oppdragene sprer seg over et stort område. Vi har også kunder i andre byer, forteller Tommy.

Montøren og lakkereren setter pris på at hver dag ikke byr på det samme på arbeidsfronten.

– Ingen dag er lik. Oppdragene varierer og det samme gjør naturligvis kundene. Jeg stortrives. Rett og slett, avslutter Tommy Dahle blidt.

Tommy Dahle

Montør

Tommy er montør og lakkerer, og startet hos oss i 2002.

Telefon: 932 16 448
Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.