Kvalitetsporter fra Karmøy

Adding content

Kjersti Jakobsen har jobbet med garasjeporter i 15 år, og er i dag daglig leder i den nasjonale portleverandøren Sahus Garasjeporter. Hun jobber hver dag for å levere trygge og elegante kvalitetsporter. Jakobsen har de siste årene blitt en trendsetter innen garasjeportdesign.

— Vi leverer garasjeporter fra LOBAS, og jeg er stolt av å kunne tilby norskproduserte porter av høy kvalitet. LOBAS holder til i Lonevåg utenfor Bergen, og vi har derfor en unik mulighet til å være med å påvirke utviklingen av portene, smiler Jakobsen.

Fokus på sikkerhet

— Sikkerhet er det aller viktigste, og for en sikker port er service viktig. Selv om portene er vedlikeholdsfrie må en likevel påregne noe vedlikehold. Dette inkluderer beslag, fjærer og motor. Porten skal gå fint og det skal være trygt å oppholde seg i garasjen. Mange porter er såpass store at når de er i bevegelse må det være sikkert, fortsetter hun. Derfor tilbyr Salhus garasjeporter serviceavtale slik at du ikke trenger å tenke på noe.

— Vi kommer og har full service på garasjeporten, inkludert vask dersom vann er tilgjengelig. Da er du garantert riktig vedlikehold og porten lever lengre. Mange glemmer rengjøring av garasjeport. Det er viktig å vaske porten et par ganger i året. Dersom du ikke gjør det faller garantien bort. Gjør det til en god vane å vaske garasjeporten når du vasker hagemøblene; en gang om våren og en gang om høsten.

Salhus garasjeporter kan ta full service på garasjeporten, inkludert vask dersom vann er tilgjengelig

 

God portdesign

Salhus Garasjeporter leverer et bredt utvalg av moderne, klassiske og designporter, og Jakobsen har lang erfaring med å hjelpe kundene til å finne den rette porten, enten du ser etter noe moderne, klassisk eller noe litt utenom det vanlige.

— Jeg synes det viktigste er at porten passer til omgivelsene. At den har samme stil som hus og garasje, og riktig størrelse i forhold til åpningen slik at for eksempel vinduene ikke er halvveis inne i garasjen, fortsetter hun. Jakobsen kommer gjerne innom for å hjelpe med å finne den rette porten, både med tanke på stil og størrelse.

Vårens trender

— Trendene for garasjeporter følger stort sett trendene på bolig generelt. Nå dominerer mørke farger og matte overflater. Porten skal likevel passe omgivelsene. Et moderne hus må ha en moderne port, mens det i eldre hus passer best med en klassisk. Tidligere var det populært med utskjæringer og vinduer slik at porten skilte seg ut og så flott og dyr ut. Nå er det bedre om porten er en sømløs huset.

Mørke og matte garasjeporter har dominert trendbildet de siste årene.

 

Salhus garasjeporter leverer porter i alle farger og mønster. En port har for eksempel blitt levert med emblemet til eierens favorittfotballag, mens andre velger oppsiktsvekkende farger for å skape et blikkfang. Det er også mulig å få adresse og husnummer på garasjeporten, her er det fantasien som setter grenser.

 

Del opp eller betal senere med Klarna

Betal i din egen takt. Del opp betalingen eller utsett å betale til senere. Nå kan du betale med Klarna, både i nettbutikken og i den fysiske butikken vår på Avaldsnes, slik at du kan betale på den måten som passer best for deg.
Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.