[vc_row bg_image=”16086″ parallax_bg=”true” top_padding=”150″ bottom_padding=”50″][vc_column width=”1/1″][minti_headline size=”fontsize-xl”]Automatisk portåpner[/minti_headline][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row top_padding=”60″ bottom_padding=”60″][vc_column animation=”fade-in-from-left” width=”1/2″ delay=”400″][minti_imageslider ids=”16216,16217,16215,16174″][/vc_column][vc_column animation=”fade-in-from-right” width=”1/2″ delay=”400″][vc_column_text]Portåpneren er hjernen i garasjen. Vi leverer LiftMaster med smarte løsninger for enkel bruk, vedlikehold og sikkerhet. I tillegg til å åpne porten med et enkelt trykk, har du full kontroll via mobilen. Du kan styre garasjeporten hvor som helst, når som helst. Appen tilbyr også varsling ved åpning når du ikke er hjemme.

Når du velger portåpner bør den stå i forhold til portens størrelse. Det er viktig at porten er i balanse. Fjærsystemet må alltid sørge for at porten er lett å åpne og lukke manuelt før portåpner tas i bruk.

Vedlikehold av portåpneren er nødvendig for en lang levetid. Vi utfører service- og vedlikeholdstjenester, eller leverer deler til deg som ønsker å utføre den selv.

Last ned vår brosjyre her![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lukk
Du har ingen produkter i handlekurven.